مشخصات خودروی سراتو TD

اسلاید قبلی
اسلاید بعدی

حداکثر سرعت

190 کیلومتر بر ساعت

قیمت

---------------

شتاب صفر تا صد

12 ثانیه

حجم موتور

1998 سی سی

کلاس بدنه

سدان

حداکثر توان

124 اسب بخار

تنفس موتور

تنفس طبیعی

تعداد سیلندر

4 سیلندر

انتقال نیرو

دیفرانسیل جلو

مصرف سوخت

7.7 ترکیبی

 

کیا سراتو نام سدانی محبوب از سرزمین کره جنوبی است که اولین نسل آن در سال 2004 به بازار عرضه شد. از آن سال تاکنون چهار نسل از این سدان دوست داشتنی به بازارهای جهانی عرضه شده است که محدودیت‌های مربوط به واردات خودرویی کشور، باعث شده تنها سه نسل از کیا سراتو در بازار کشورمان حضور داشته باشند و نسل چهارم این خودرو نتواند راهی بازار کشورمان شود.

زاگرس پارت وارد کننده و توضیع کننده قطعات اصلی و کره ای خودروهای کیا و هیوندای

جهت استعلام قیمت لوازم یدکی خودروهای کیا و هیوندای با شماره 02136900687 تماس بگیرید.

در سال 2008 تولید نسل دوم کیا سراتو تحت عنوان کیا فورته آغاز شد و در سه کلاس هاچبک، سدان و کوپه راهی بازارهای جهانی شد. در سال 2010 شرکت اطلس خودرو کیا سراتو را در کلاس کوپه و سدان به بازار داخلی عرضه نمود.

استقبال زیاد خریداران از این خودرو باعث شد تا شرکت سایپا مذاکرات خود را با شرکت کیا برای مونتاژ کیا سراتو نسل دوم آغاز کند. در سال 1393 شرکت سایپا موفق شد مونتاژ کیا سراتو را آغاز نماید.

شرکت سایپا دو نوع گیربکس 6 سرعته دستی و 6 سرعته اتوماتیک را برای این سدان خود در نظر گرفته که نمونه دنده دستی بر روی مدل‌های معمولی و نمونه اتوماتیک نیز بر روی نمونه آپشنال نصب شده است.

سراتو یک سدان جمع و جور نیمه لوکس است که توسط سایپا مونتاژ می‌شود و متاسفانه در نمونه‌های مونتاژی شاهد افت قابل توجه کیفیت و کاهش امکانات این خودرو هستیم. سراتو قطعا خودرویی نیست که بتواند لوکس سواران را راضی کند، اما کیفیت آن برای کسانی که خودروهای ایرانی سوار می‌شوند قابل توجه خواهد بود؛ به علاوه نمونه 2 لیتری در مقایسه با نمونه 1.6 لیتری دارای پیشرانه‌ای قدرتمند بوده و از آپشن‌های بالاتری نیز برخوردار است. اگر بخواهیم مزایای این خودرو را ذکر کنیم باید از مواردی همچون بازار دست دوم نسبتا خوب، پیشرانه قدرتمند، آپشن‌های مناسب و گیربکس 6 سرعته با شیفتر پشت فرمان نام ببریم. از سوی دیگر کاهش کیفیت در نمونه‌های مونتاژی، خشک بودن سواری، ترمز عقب کاسه‌ای و متریال بی کیفیت کابین بخشی از معایب این خودرو هستند.

کیا سراتونسل دوم در سال 2010 توانسته امتیاز قابل توجه TOP SAFETY PICK را از موسسه IIHS آمریکا دریافت کند که نشان دهنده ایمنی بسیار بالای سراتو نسل دوم است؛ البته ایمنی سراتوهای مونتاژی با نمونه‌هایی که توسط IIHS تست شده‌اند قطعا متفاوت خواهد بود. اگر ترمزهای کاسه‌ای این خودرو را نادیده بگیریم، می‌توان گفت که تجهیزات ایمنی مناسبی برای سراتو 2 لیتری آپشنال در نظر گرفته شده است که از جمله آن‌ها می‌توان به کیسه هوا برای راننده و سرنشین جلو، ترمز ABS، سیستم EBD، ایموبولایزر، سنسور پارک عقب اشاره کنیم. ناگفته نماند که برای کاهش هرچه بیشتر هزینه‌های تولید در نمونه‌های مونتاژ شده شاهد حذف برخی آپشن‌های ایمنی مانند ایربگ‌های جانبی و سیستم کنترل کشش و کنترل پایداری هستیم!

شاید بیشنر مردم در نگاه اول متوجه تفاوت طراحی بین سراتو مونتاژی سایپا و سراتو وارداتی  نشوند، البته حق دارند زیرا تفاوت طراحی نسخه سایپایی با نسخه وارداتی بسیار محدود است. قابل توجه‌ترین تفاوت طراحی این دو خودرو به سایز رینگ‌ و لاستیک‌های آن‌ها مربوط می‌شود.   سراتو سایپا از رینگ‌های ۱۶ اینچی ۱۰ پره استفاده می‌کند در صورتی که سایز این رینگ‌ها در نسخه وارداتی ۱۷ اینچ است. لاستیک های نسخه سایپایی فاق ۵۵ و پهنای ۲۰۵ میلی‌متری دارند در صورتی که فاق لاستیک و پهنای آن در نسخه وارداتی به ترتیب ۴۵ و ۲۱۵ است.

تفاوت ظاهری بعدی در قسمت پشتی خودرو است. سراتو وارداتی از سر اگزوز استیلی استفاده می‌کند که صدا و ظاهری اسپرت‌تر را برای خودرو به ارمغان می‌آورد در صورتی که در نسخه سایپایی خبری از این نوع سراگزوز نیست. تفاوت بعدی بسیار جزئی و کوچک است. چراغ‌های عقب سراتو به صورت استاندارد دارای ۲ قسمت برای لامپ ترمز است، در صورتی که در نسخه سایپایی چراغ مه‌شکن یکی از قسمت‌ها را اشغال کرده.

کیفیت رنگ سراتو سایپا به نسبت یک خودروی ۱.۷ میلیاردی واقعا ضعیف است اما در قیاس با سراتو وارداتی کیفیت رنگ بهتری دارد زیرا رنگ سراتو وارداتی بیش‌ از ده سال در شرایط مختلف جوی قرار داشته و به طبع کیفیت روز اولش را از دست داده در صورتی که رنگ سراتو سایپا نهایتا ۳ سال کارکرده‌ است.

یکی ازمهم ترین تفاوت های کابین این دو خودرو رنگ بندی آن هاست. در کابین سراتو وارداتی بیشتر از رنگ مشکی استفاده شده در صورتی که کابین سراتو مونتاژ سایپا از دو رنگ مشکی و کرمی بهره می‌برد و این موضوع باعث می‌شود کابین سراتو مونتاژی کمی لوکس‌تر و زیباتر جلوه کند. تفاوت بعدی این دو خودرو در سیستم اطلاعات-سرگرمی آن هاست. اکثر سراتو های وارداتی از یک سیستم پخش معمولی به همراه یک صفحه نمایشگر بسیار کوچک بهره می‌برند در صورتی که تمام نسخه‌های آپشنال سراتو سایپا از مانیتور ۷.۱ اینچی بهره می‌برند.

کیفیت چرم صندلی‌ها در سراتو وارداتی چند برابر نسبت به رقیب سایپایی‌اش بهتر است. اما باقی قسمت‌ها در کابین سراتو وارداتی چندان تعرفی ندارند زیرا به دلیل گذشت زمان بسیار فرسوده‌ و کهنه‌تر از قطعات سراتو سایپا به نظر می‌رسندو به همین علت شاید بتوان برنده این بخش را سراتو سایپا عنوان کرد.

برخی از قسمت‌ها مانند دستگیره داخلی درها شیفتر سردنده و… در سراتو ساپیا استیلی هستند؛ در صورتی که جنس این قطعات در نسخه وارداتی از کروم است.

قطعات یدکی هر دو خودرو به وفور در بازار یافت می‌شود و به نسبت خودروهای رقیبشان قیمت مناسبی هم دارند. هزینه انجام سرویس‌های دوره‌ای سراتو نیز بین ۱ تا ۱.۶ میلیون تومان آب می‌خورد.

به طبع سراتو وارداتی به واسطه کارکرد و سن بالاتر زودتر از نسخه سایپایی نیاز به سرویس موتور و گیربکس و… پیدا می‌کند و همین مورد سبب می‌شود تا بسیاری به سراغ خرید نسخه‌های سایپایی بروند.

می توانید از لینک زیر خودروهای شرکت کیا و قطعات یدکی را مشاهده کنید.

https://zagrospart.com/kia-cars/

زاگرس پارت وارد کننده و توضیع کننده قطعات اصلی و کره ای خودروهای کیا و هیوندای

جهت استعلام قیمت لوازم یدکی خودروهای کیا و هیوندای با شماره 02136900687 تماس بگیرید.

مشخصات فنی
برندکیا
مدلسراتو TD
کشور سازندهکره جنوبی
حجم موتور1998 سی سی
قدرت موتور124 اسب بخار
گشتاور156 نیوتن متر
شتاب12 ثانیه
حداکثر سرعت190 کیلومتر بر ساعت
گیربکس6 سرعته اتومات
انتقال نیرودیفرانسیل جلو
کلاس بدنهسدان
وزن خودرو1293 کیلوگرم
مصرف سوخت ترکیبی7.7 لیتر در صد کیلومتر
حجم باک52 لیتر
تعداد سیلندر4 سیلندر
تعداد سوپاپ16 سوپاپ
تنفس موتورتنفس طبیعی
سال طراحی2010

گالری